Składniki:
1 puszka tuńczyka naturalnego
bułka tarta
1 jajko
orzeszki pini
cynamon
przecier pomidorowy Valfrutta
rodzynki
bazylia
oliwa
kilka czarnych oliwek
Rozrobić ręcznie w misce tuńczyka z jajkiem,
bułką tartą, orzeszkami, cynamonem, oliwą i solą. Uformować niewielkie
pulpeciki. Na dużej patelni podsmażać lekko pulpety. Następnie dodać przecież
pomidorowy, rodzynki i kilka listków świeżej bazylii, oliwki czarne. Zostawić
na małym ogniu, aż sos trochę zgęstniej i podawać.
Ingredients:
1 can of tuna natural
salt
crumbs
1 egg
peanuts pini
cinnamon
tomato puree Valfrutta (400dag)
raisins
basil
oil
some black olives
Mix with hands in a bowl tuna with egg, bread crumbs, pine nuts, cinnamon, olive oil and salt. Shape into small tuneballs. In a large frying pan lightly fry tuneballs. Then add the tomato yet, raisins and a few leaves of fresh basil, black olives. Leave over a low heat until the sauce thickens a little and serve.
Tune balls with sicillian sauce - English Version -
Ingredients:
1 can of tuna natural
salt
crumbs
1 egg
peanuts pini
cinnamon
tomato puree Valfrutta (400dag)
raisins
basil
oil
some black olives
Mix with hands in a bowl tuna with egg, bread crumbs, pine nuts, cinnamon, olive oil and salt. Shape into small tuneballs. In a large frying pan lightly fry tuneballs. Then add the tomato yet, raisins and a few leaves of fresh basil, black olives. Leave over a low heat until the sauce thickens a little and serve.
Nessun commento :
Posta un commento