http://golosedolcezze.myblog.it |
Brutti ma buoni
Składniki:
3 1/2 filiżanki prażonych migdałów
1 1/2 szklanki cukru
5 białek
cynamon
Migdały zmielić z niewielką ilością cukru.
Białka ubić na sztywną pianę. Wmieszać resztę cukru, zmielone migdały i
cynamon. Gotować na bardzo małym ogniu, cały czas mieszając, aż masa zacznie
odstawać od brzegów rondelka. Odstawić na kilka minut. 2 łyżkami układać na
blasze niewielkie porcje masy. Piec 30 minut w piekarniku nagrzanym do 150C.
Podawać dobrze wystudzone.
Brutti ma Buoni - English Version -
Ingredients
3 1/2 cup toasted almonds
1 1/2 cups sugar
5 proteins
cinnamon
Grind almonds with a little sugar. Beat the whites to stiff peaks. Stir in the rest of the sugar, ground almonds and cinnamon. Cook over very low heat, stirring constantly, until the mixture begins to stand out from the edges of pan. Let stand for a few minutes. Using 2 tablespoons put on small portions of the sheet. Bake 30 minutes in the oven to 150C. Serve well cooled down.
Ingredients
3 1/2 cup toasted almonds
1 1/2 cups sugar
5 proteins
cinnamon
Grind almonds with a little sugar. Beat the whites to stiff peaks. Stir in the rest of the sugar, ground almonds and cinnamon. Cook over very low heat, stirring constantly, until the mixture begins to stand out from the edges of pan. Let stand for a few minutes. Using 2 tablespoons put on small portions of the sheet. Bake 30 minutes in the oven to 150C. Serve well cooled down.
Nessun commento :
Posta un commento